vineri, 25 octombrie 2013

Dieta

Dieta asta de slabit functioneaza garantat 100 % ! 
in completare la ce va ziceam AICI. :)



marți, 22 octombrie 2013

Un sfarsit de toamna

De cand ne-am mutat la casa,la  tara, cum se zice , simt mult mai bine anotimpurile. pentru mine sfarsitul toamnei inseamna si incheierea sezonului de trebaluit pe afara, momentul in care toate trebuie sa fie la locul lor.Acum sunt un pic in intarziere dar sper sa rezolv pana vine iarna .:)
Sa facem un tur fotografic al sfarsitului asta de saptamana, care a fost frumos !
dupa cum se vede, a crescut iarba  

                                        

Mita si Bita sunt in plina actiune
 Mita in varf de par !
 ce vrei ma !
 watchdog
 zbor!
 l-a prins
 si toamna in padure,  de Junior




activitate de seara.

 Piesa de rezistenta :

Luna cu taran obosit

Ne mai citim-vedem.
Sa aveti o toamna frumoasa !

săptămâna din septembrie

Am zis că anul ăsta mă ocup de aranjatul curții. Iarbă, alei, terasă si ce mai e cazul, așa că pregătirile au început. Mi-am luat o săptămână de concediu la începutul lunii septembrie ( perioada optimă de plantat iarbă) iar pană atunci terenul trebuia sa fie pregătit, am început erbicidarea din august, pentru a distruge toate buruienile, iar pana in septembrie am erbicidat de doua ori .Am cumpărat iarba de pășune plus un sac de 10 kg de gazon, am împrumutat o moto-sapă, am cumpărat sistemul de irigații si a venit si septembrie cu săptămâna de concediu. Am început lucrările, planul era ca să sap , să aduc curtea la un nivel acceptabil, să montez sistemul de irigații, să plantez. Dar lucrurile nu au mers chiar așa, iarba incă nu venise toata, iar mașina de pământ nu a venit. Am săpat, si am început sa montez o parte din  sistemul de irigații, in săptămână de concediu a venit iarba, dar nu a venit pământul. La finalul săptămânii a venit pământul, iar plantatul l-am amânat cu o săptămână. In final, toata operațiunea, a durat două saptamani. Să nu vă imaginați că am făcut singur ! Am avut ajutoare bune, nu multe, dar de calitate, si as vrea sa le mulțumesc !
Si acum, ce am zis mai sus, dar in imagini :


















duminică, 6 octombrie 2013

Miţa si Biţă

A venit timpul.....de prezentari :) proaspetii nostri colocatari, Miţa - neam pisicesc si cu Biţă- neam pisicoi , frati de "mama", ca de tata nu se stie :) la noi de vreo luna, pe lumea asta de vreo doua, buni prinzători de soareci si soparle ( mai ales el- e in avantaj pana acum ) . Nasi, Alina si Vasi , va asteptam la taiatul "moţului", cu plocon evident.

Miţa


avea o problema cu snurul de la aparatul foto...fa poze daca poti :)

Si el...Biţă (cred ca are ceva sange nemtesc in el, la cat este de metodic....aici implica si mieunatul :) ) 



in familie...



P.S  si uitasem, se inteleg foarte bine cu cei 3 catei  ! :) pe bune !