luni, 23 iunie 2008

Uitasem…

Astazi am primit pe mail un link : http://www.adevarul .ro/articole/ renuntati- la-masini/ 356677. Citesc articolul….si da, mi-am adus aminte ce am patit martzea trecuta…..multi din voi stiu……. dar ….aveam de gand sa scriu pe blog despre intamplarea asta….. am amanat in fiecare zi….de ce? ….. pai !? nici acum cand scriu am senzatia ca doar am visat ….ca a fost un cosmar…..dar…. a fost real !.......deci : mergeam spre munca dimineata calare pe partzaitoare(Fanica-moped)……la Piata Gemeni unu’ cu un BMW, care era grabit rau intra in depasire …din fata venea masina ….asa ca logic trage dreapta peste mine….desi pe mine trebuia sa-ma depaseasca nu sa ma omoare !.....franez brusc il las pe prost sa o ia in fata……altfel se urca pe mine…..asta sa intamplat intre doua stopuri, distanta intre ele de cam 100-150 metri, in metri astia curba drapta dupa care imediat viraj stanga…….normal! la semafor rosu ! am trecut in fata lui si i-am zis ca e nebun…..avand casca nu am auzit ce zice….asa ca, ca sa fiu sigur ca intelege i-am aratat si degetul magic, mijlociu ! sa suparat omu’ domne….cum intrazneam io , unu care merge pe scuter…..care nu are bani de BMW , sa-l injur pe EL ! care doar era sa ma omoare !!! ….si a facut o mica greseala: a coborat din masina !......daca era vb doar de discutii ….era OK !......dar a venit si m-a inpins de pe suter !!! am ramas masca ! ma uit la el…..cum sa il descriu?....cam la 1.85….. la vreo 40-45 de ani…..parea genu’ de angajat la stat sau profesor……pantalonii ii avea pana la jumatatea burtiii….prinsi cu curea…..nu parea de loc genu' sportiv…..nici nu era ! Ma dau jos dupa scuter…..si il inping si io…..moment in care….sare la bataie…..aaaaaa !?…….cam asa am ramas….cu gura cascata !.....cand zic ca sare la bataie…..se intoarce spre mine cu pumnii stransi…..tinea mainile in garda si avea joc de glezne !!! initial ma bufnea rasu’….dar am vazut ca nu glumeste !....asa ca i-am tras vreo 2 suturi in cur !....apoi o stanga…..care la dezechilibrat serios……a vazut ca nu are sanse cu mainile goale …a deschis portiere sa ia ceva din masina……sincer nu am fost curios sa vad ce ia……io as fi intarziat prea mult sa scot lantul de sub saua scuterului…..asa ca am plecat !
Probabil ca ati mai vazut scene de astea cu soferi care se bat in intersectie sau pentru un loc de parcare…..dar mie pana acu nu mi sa mai intamplat…….in timp ce il cafteam pe ala…..partea logica din mine se desprinsese si era undeva in intersectie si privea pe colericul din mine cum se bate cu un nene, care singurul lui atu era ca avea BMW !
Ce regret? De ce “logicu” a refuzat sa scrie pana acu ? De ce am scris totusi ?
Regret ca m-am pus la mintea unuia cu un BMW !....pacat de masina !.Am vrut sa uit intamplarea…..pentru ca am considerat ca a fost un moment de slabiciune din partea mea. Un alt motiv pentru care am povestit : conu' a cazut cu motoru’ sambata seara din cauza unui bou care a trecut pe rosu ! de! avea masina tare !.....avea de ales intre a intra in prost sau a frana……asa ca a franat …..ala cu masina sa facut nevazut iar conu’ cu motoru stricat ! …..asa ca …oarecum l-am razbunat si pe conu’ ! Coane nu era tot ala cu BMW ? …poate a iesit la vanatoare de "doua roti" !

P.S la cum se circula in Bucuresti o sa ajungem ori sa ne taiem gatu la semafor ori o sa luam toti xanax........am auzit ca xanaxu e bunicel :)

Un comentariu:

zalmoxa spunea...

nu numai pe jion! ne-ai razbunat si pe noi! acum 2 ani eram cu biclele prin buc, intr-o parcare si cu toate ca boul cu masina avea loc, si-a sters masina de mine, dupa care tot el s-a dat jos si a zis ca trebuia sa ma calce si in plus l-a amenintzat si pe jean cu bataia!
nu cred ca avea mai mult de 20 de ani, dar cum ai spus el era un meserias cu bani iar noi niste sarantoci cu bicle!