joi, 13 noiembrie 2008

RESPECT !

Desi nu folosesc metroul, la fel de des, ca prietenii de la www.metroulgreu.blogspot.com , sambata viitoare,22.11.2008, am sa fiu si io alaturi de ei, sa-i sustin.

"Daca si voi va enervati cand va gasiti blocati de altii pe scarile rulante, semnati petitia de mai jos si veniti alaturi de noi sambata viitoare, la Unirii 2, iesire Hanul lui Manuc, sa le aratam BOILOR cum se circula corect. Petitia este aici.
Daca vreti sa ne sprijiniti, salvati poza cu bousorul si puneti-o pe blogurile voastre. Ne-ar folosi si emailuri cu poza si link-ul petitiei. LA ARME, CACI NE-A VENIT ORA! :) "
sursa : www.metroulgreu.blogspot.com)
P.S cautam in neuronii mei un salut,o urare.... stiti voi , ceva de genul .....cum se saluta motoristii : "Asfalt uscat si salutari cu faru' !" ......
Deci...un salut pentru cei ce circula cu scarile rulante ( si nu doar la metrou)...... toate variantele gasite ....ori nu erau prea explicite ( sa inteleaga tot boul ) ori erau prea lungi.......apoi mi-am dat seama......nimeni nu saluta ! ar insemna sa ajungi acasa obosit numai din salutat ! .... in fine .... toate formulari pe care le-am gasit puteau fi simplificate intrun singur cuvant ! cuvant care ar putea tine loc si de salut ( pt cei care au suficienta energie :) ) si de......da, atentionare-rugaminte-indemn : RESPECT !
din pacate la/in Romani/a, ce inseamna "a respecta" stiu foarte putini. daca ar fi stiut nu ar mai fi fost nevoie de astfel de initiative.
Deci "CU RESPECT VA RESPECTA RESPECTABILUL !"

Un comentariu:

Dedi spunea...

respect cu farul! :)