duminică, 4 ianuarie 2009

vacanta

mi-am facut curaj, in sfarsit, sa va spui cum am petrecut vacanta de sarbatori.....vacanta a debutat cu facut curatenie...datoria mea : spalatul geamurilor si.....facutul fripturii :) ... carne de porc+ 2 feluri de carnati . Ziua de Craciun a inceput pt mine la ora 00.02 (25.12.2008).......cu masa luata in doi, apoi somn.....ne astepta o zi de Craciun plina ! ....asa.....la ora 12.00 eram asteptati la "ai mei", asa ca inainte am trecut pe la Conu&Teo sa-le vedem bradu', sa-ne pupam si sa facem schimb de cadouri
am ajuns pe la 12 la ai mei........a venit si sor'mea cu sotu' si cu printzesa, tata a facut pe Mos Craciun pt Antonia.....care evident ca ....la cam "mirosit" :)

bunica cu nepoata

asa..... ne-am imbuibat bine si pe la orele 15 am plecat spre Giurgiu la "ai ei".....cu un mic ocol pe la Beiu(Alexandria) sa-i ducem si pe Gabi&Jan la "ai lor". La Gabi la tzara am tot incercat sa le fac poze la catei......fara prea mare succes, nu stateau locului o clipa si erau foarte fericiti de vizitatori.....

in final am ajuns si la "ai ei" pe la ora 19......normal ca alta masa.....cred ca numai in ziua de Craciun am luat vreo 2-3 kile :)
Dragos si-a primit si cadoul de Craciun......era ca pestele pe....uscat :))))
am mai facut si ceva gratare......
asa ca sambata am plecat la Predeal sa facem cateva ture de partie....sa mai dam jos mesele de la Craciun :)))
ne-am intalnit si cu renu' pe partie....a vrut neaparat ! sa-i fac poza....sa vad acu de unde scoate banii....pt poza :)
apoi odihna pana la anu' nou, cand am luat circuitul de la capat....adica la "ai mei" somn apoi la "ai ei" :)
din pacate dupa anu' nou nu am mai reusit sa plecam pe nicaieri ....am fost "tintuit la pat" de o boala naprasnica ! o raceala cu "un prins de curent" care mi-a umflat o falca.....acu' is bine ...da' inca mai iau pastilute.
Am primit si multe cadouri de Craciun....dar despre ele in alta zi..... in alta scriere.

Niciun comentariu: