miercuri, 3 iunie 2009

FII OM DARNIC ! - prima etapa

Prima noastra etapa a luat sfarsit aseara, cand Lia , initiatoare campaniei FII OM DARNIC ! , a venit si a "saltat" sacii cu lucruri.

O scurta recapitulare : 5 zile, cativa oameni darnici ( Mihaita & Comp. , John, Teo, Andreea si noi ), am strans 5 saci+o cutie cu tzoale, un sac de incaltaminte.

Pentru a fi mai usor de transportat am cumparat saci de rafie, poate ca o sa vi se para ca exagerez, dar numai mutatul in saci de rafie a lucrurulor mi-a luat aproape o ora, fara sa sortez sau sa le asez "frumos", asa ca, imaginativa cata munca mai are Lia de facut pana lucrurile ajung la destinatie !!!

Va reamintesc :

Fii om darnic!

Cum poţi ajuta ( in cazul celor cara ma cunosc personal, lucrurile le strang la mine)

Pe cine ajutam

P.S cum "prima etapa" a fost un pic limitata de timp, a doua etapa preconizez sa se desfasoare pe doua-trei saptamani, in functie de ce volum se strange.

8 comentarii:

Delia spunea...

cred ca iti trimit si eu ceva prin Dedi, pacat ca nu stiam mai din timp.

mersii.

Cristi spunea...

ms.
niciodata nu e prea tarziu !
Dedi a fost informat din timp.
Poate daca ma vizitai mai des, aflai din timp !
:)

LiaLia spunea...

Dragilor, eu vă mulţumesc din suflet că sunteţi alături, Cristi m-ai impresionat cu entuziasmul şi dorinţa ta de implicare. Pentru că voi scrie şi eu despre o primă evaluare (asta dacă supravieţuiesc drumurilor de azi :))))) şi pentru că nu am apucat să fac şi eu o poză, te rog mult dă-mi şi mie pe mail sau să ştii că o "fur" de aici, să arăt sacii :) Timp e până în septembrie când o să mergem la destinaţiile finale, aşa că nu vă faceţi griji. Numai bine tuturor şi ţinem legătura!
P.S. Diseara o să scriu despre donaţia specială, aşa că fiţi pe fază :)

Grama spunea...

tot respectul tuturur celor pentru voi si gestul frumos!
bravo

Vaca verde spunea...

salut, sunt vaca verde(mariana), va multumesc pentru ajutor si implicare!

Cristi spunea...

Salut Mariana !
contati pe ajutorul nostru in continuare !

Vaca verde spunea...

multam mult!

Anonim spunea...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色