duminică, 12 iulie 2009

prastie

astazi o sa plec pana la Giurgiu, orasul copilariei. Si ca tot a venit vorba de copilarie, sa va arat ce am primit cadou, saptamana asta, de la Baz si Dedi :
o prastie "greceasca" :)
si in actiune, stati linistiti, aparatul foto nu a patit nimic :)

normal, cadoul asta mi-a adus aminte de copilarie, de cracane, cornete , pusti cu ventuze, prastiile facute din masca de gaze, care pe "vremuri era obligatorie in orice casa, sa va zic si ce cafteala am luat de la tata din cauza asta? dar, a meritat ! :)
Multam mult de cadou Baz & Dedi.

Ieri am luat si calculatorl de la doftor, i sa facut transplant de placa de baza , placa video, de la niste donatori mai in varsta, sa mai tina , sper, pana strang ceva bani sa iau un "bebelus" !

Toata saptamana am facut fizioterapie si kinetoterapie, is pe drumul cel bun, mai am si saptamana viitoare. In functie de cum ma simt la sfarsitul perioadei de terapie o sa mai continui la clinica sau doar o sa fac singur acasa. Sper sa imi revin cat mai repede ! ca acu' bate la usa concediul !!!

A venit Alboosh din Beljia. Ne-am intalnit la o bere, adica ei la bere si o la cafea, limonada si pepsi, eram cu masina. Imi pare rau Alboosh(sa iti zic T.B sau Eminescu?? :) ) ca nu am putut sta mai mult, poate data viitoare. Concediu placut !

Ca v-am zis de Giurgiu, m-am intilnit si cu Alex. Am vorbit, in principiu, de o excursie prin orasele de la Dunare(de la Alexandria in sus), in a doua saptamana din august.

Da' ploaia asta nu se mai opreste !?

4 comentarii:

zalmoxa spunea...

Interesant!
Daca ajungeti la Alexandria treceti si pe la ai mei:)
Apropo, pe unele harti e trecuta o cetate dacica la Storobaneasa!!
Ar fi chiar culmea sa o descoperiti voi! Ca io am batut toate dealurile pe acolo, in copilarie si n-am auzit pana acum de ea.

zalmoxa spunea...

Ploaia asta ar face bine sa se opreasca! Nu de alta dar am programat un weekend in Bucuresti sa-mi dezmortesc oasele...ca in Sibiu nu s-a terminat nici iarna!

Dreachiu'mpielitzat spunea...

Pe aceasta cale as dori si eu sa le multumesc deasemenea celor doi, fiindca si eu am primit una la fel.

Plus ca abia astept sa vina Coara pe la noi sa ne gateasca ceva. Am vazut ca a deprns dexteritate.

Unknown spunea...

Pe aceasta cale as dori sa le spun celor doi (Ciupitu si Dreachiu): cu placere! Acum astept si eu de la voi un cadou mic: o masina mica :P