vineri, 3 iulie 2009

un pas spre civilizatie?

zilele trecute ma intorceam pe jos de la un supermarket din cartier, locuiesc in Rahova, si ma uitam la oamenii pe care linga treceam, chiar daca partidu' zice ca e criza, oamenii mi s-au parut destul de relaxati, as putea zice chiar multumiti, poate ca eram io intro zi optimista, in fine, mergeam pe trotuar si din fata se apropia o tanara, sa zic ceva intre 16-18 ani cu un caine,nu stiu exact ce rasa era, dar de talie mare, normal ca pe catel il apuca cacarea exact in mijlocul trotuarului, stapana il lasa sa-si faca linistit nevoile, si apoi surpriza ! aduna rahutu' de caine, din mijlocul trotuarului, cu o punga si il arunca la cos !
deci? un pas mic spre civilizatie?

P.S aseara am fost la Motorhead ! au fost super veteranii !

5 comentarii:

zalmoxa spunea...

Atat despre Motorhead?
Nici n-am stiut de concert!

LiaLia spunea...

N-aş putea spune că Motorhead au fost chiar în cea mai bună formă, a sunat (deşi la polul opus) mai bine Moby. Cât despre donşoara cu punguţa, recunosc, am scăpat o lacrimă de emoţie. O picătură în ocean. Dar ca să fiu optimistă, un început timid, dar totuşi, nu de ignorat.

Cristi spunea...

cine e Moby !? :)
picatura cu picatura se umple oceanu'...

Unknown spunea...

Am vazut si eu o babutza care a adunat ce a facut catelul. Se intampla in fata la Mc-ul de la Romana. :)

Anonim spunea...

Oamenii de obicei arunca tot cacatu in fetele noastre si nu prea ne revoltam... Cacatul ala de pe trotuar ie un mic... cacat...

Cu ala trebuie sa ne luptam la nivelul asta, stiu.

Pot sa zic ceva de aia grasi? Ca pe mine aia ma zgarie un pic pe creieri.

Bahtalos...

Dreacu'n persoana anonima.