joi, 12 noiembrie 2009

leapsa



am primit leapsa asta de la Dedi, cica o poza vesela si una trista.
incepem cu aia vesela
- se poate o bucurie mai inocenta ? io nu cred !  nepoate mea, Antonia, la 3 ani, de ziua ei :)



si  trista, care in momentul cand am primit leapsa era doar in mintea mea, aveam poza trista in minte dar nu era facuta fizic, am facut poza azi dimineata :)



poate va intrebati,  de ce e trista?  sa facem o mica analiza :
-afisele de campanie electorala, puse unu' sub altul, se vede cine pe cine fute si cine are banu' mare ! sa nu mai zic de sloganuri, care sunt penibile, puteau macar sa angajeze pe cineva cu imaginatie.
- in spatele afiselor o casa. casa in paragina, se chinuie sa nu cada, a fost o casa frumoasa, probabil a unui om instarit, pozitionata foarte bine, intrun colt de strada, aproape de 2 piete : Chirigii si Piata de Flori,probabil la parter avea si o bacanie, si muscate  la fereastre, sper ca si  o nevasta frumoasa, stop! trezirea !  asa ca facand o analogie : casa asta seamana cu Romania, are potential, ar fi frumoasa, daca ar avea cine sa se ocupe de ea. Domnilor, care "stau" in fata ei, ar trebui sa le fie rusine ! gata. deja imi creste colesterolu'.
Dau si io leapsa ma departe : Gabi, John(ocazie sa puna si el ceva pe blog, daca are timp) si lu' Draq.



4 comentarii:

dedi spunea...

vaaaai cum e poza trista...ai prins tot. casa e romania - in ruina, iar peste ea sunt lipite lipitorile. bravo!!!! e poza de ziar!

Cristi spunea...

si daca te uiti mai bine, stopul ara rosu, pe toate directiile !

Delia spunea...

ce draguta e antoniaaa. sa va traiasca.

Cristi spunea...

multumesc ! doar e o printesa :)