duminică, 13 decembrie 2009

cat dureaza sa speli o bicicleta ?

intrebarea, mai corect pusa, ar fi : cat dureaza sa-mi spal bicicleta ? pai doua jumatati de zi :)  dupa multe bombaneli din partea ei, dar si a reactiilor de genul : "da' pe unde mergi de e asa murdara?" sau "de cand nu ai mai spalat-o?", din partea  personalului de la magazinul de bicle sau de la service-ul de bicle, iar la auzirea raspunsului : stii eu lucrez in Pipera, in satul Pipera, adica ies din Bucuresti, reactiile au fost : "aaaa....." sau in traducere : "vai saracu'... " :).
Deci, am inceput sambata cu accesoriile dupa ea, aripi . borseta, slipariciuri, ciclocomputer. Am continuat cu scosul si spalatul rotilor, stiati ca una este cu janta neagra si una de camuflaj? eu uitasem ! :))) apoi am continuat cu cadrul , care este albastru !!! si cam atat in prima jumatate de zi. Le-am lasat la uscat. Duminica am inceput sa o asamblez, operatiunea cea mai de durata a fost "ungerea" tuturor componentelor. Rezultatul este .... arata foarte bine ! Pana maine cand o sa plec iar la serviciu si in mod sigur in doua zile, sau daca am norocul sa ploua si mai repede, o s-o murdaresc la loc.

PS poate imi fac timp sa spal si masina, saraca nu a mai vazut  spalatorie de vreo sase luni :(

3 comentarii:

Lillee spunea...

:) Pai nu o mai spala...sa vedem cat poate :))

Piperusha spunea...

afirmatia cum ca e cadrul albastru (!!!) mi-a amintit de tricoul cu Metallica din banc :))))

Cristi spunea...

@Lillee - asta am facut ! dar nu vezi ca imi sare in cap lumea! :))
@Piperusha - sa stii ca la bancu' ala ma gandisem si eu ! :)))) mai ales ca, chiar am avut candva, un tricou cu Metallica ! :)