marți, 15 decembrie 2009

a venit ! update(ora 17:17)

cum cine!?? iarna buey !!! si iar i-au prins nepregatiti ! chiar asa, cum e posibil sa ninga la mjlocul lui decembrie in Bucuresti??? curata nesimtire dom'ne !!!
intrebarea e : ce fac eu? plec maine cu masina? astazi am facut din Crangasi pana in Rahova  2h30min ( in mod normal 30min) sau plec cu bicicleta? :) tinand cont ca astazi am vazut 3 biciclisti prin Bucuresti, balanta inclina catre bicla. mai pe seara ies cu bicla in jurul blocului sa vad cum sta treaba. :)
sa nu uit sa multumesc taximetristului, care azi, pe Plevnei in fata la care4, m-a impins  din spate( nu cu masina, sa dat jos din masina), ca nu mai reuseam sa plec din loc.
Multam fain!
update(ora 17:17) 
am fost la o tura cu bicla :), pe stradute, in jurul blocului, normal ca printre blocuri nu au dat cu nimic, totul e un patinoar, deci maine cu bicla. Oricum o sa merg mai repede decat cu masina ! :)))

2 comentarii:

zalmoxa spunea...

Nu-mi spune, Cris?!!! Chiar a venit iarna??? Sigur nu e doar imaginatia noastra?
Pentru ca in Sibiu ninge de 2 zile dar...cei care ar trebui sa se ocupe de drumuri nu au observat asta inca!!
Ieri am facut cu masina 1 ora pentru un drum de max 15 min!

Piperusha spunea...

Si eu mi-am lasat masina ingropata in parcare. Am incercat de dimineata s-o curat de zapada, dar matura n-a fost de-ajuns. Probabil imi tre' utilaj de deszapezire :))

E a doua zi cand merg la munca cu troleul - e mai rapid decat orice.