sâmbătă, 16 ianuarie 2010

despre citit

ei, stati linistiti ca nu fac nici o recenzie nimic, e pur si simplu  o lista. sa va explic. in ultimii ani chestia cu cititul a fost destul de rara, din motive diverse si fara scuze plauzibile, ci doar subiective :). de anul trecut si chiar de acum doi ani parca, parca am inceput sa citesc un pic mai mult, anul asta, nici nu am terminat prima luna, ca am citit o carte, acum sunt la jumatate cu a doua si pana la sfarsitul lunii posibil sa incep sau daca nu chiar sa mai termin inca una. stati linistiti, ca nu citesc doar pentru a avea ce contoriza :)si nici nu e nici un concurs.pur si simplu ma gandeam cate carti am citit anul trecut, bineinteles ca nu mai stiu, asta poate fi un lucru bun, inseamna ca am citit mai mult decat pot sa numar pe degete:) . sa nu o mai lungesc. am sa fac o lista care va fi afisata pe blog, probabil undeva in partea stanga, cu cartile pe care le citesc anul asta. de ce fac lista pe blog? pai una la mana, este, ca oriunde in alta parte(fisier pe pc sau scrisa in agenda) as face lista, am sa o pierd :). a doua la mana, ca  pentru cei care nu ma cunosc, e un prilej da a vedea ce imi place sa citesc  :) si de a ma cunoaste mai bine.
va doresc sa aveti timp si de citit !

8 comentarii:

Piperusha spunea...

Bună iniţiativa, cred că o voi copia. Mi-am dat seama că am pierdut evidenţa cărţilor citite anul trecut.

delia spunea...

citit spornic si inspirant!

Cristi spunea...

@Piperusha - chiar te rog ! se pot considera si recomandari....
@Delia : multam ! nu ne zici ce citesti? :)

delia spunea...

ah, trebe sa zicem si noi? pai eu sunt f fericita cu ultima carte" elganta ariciului" de murielle barbery; este superbaaaa; si acum citesc herta mueller, "regele se inclina si ucide"; astept vineri sa-mi vina o carte pe care o astept de ceva vreme: "viata incepe vineri", de ioana parvulescu.

Cristi spunea...

ce tare ! tocmai am terminat de citit "Viata incepe vineri" :)

delia spunea...

da? ce frumosss!

Piperusha spunea...

@Cristi : sunt măgulită, dar nu te-aş sfătui să le consideri pe toate recomandări:)) Eu citesc şi multe bălării, ştiind că-s bălării!

De exemplu acum citesc Twilight. Celebrul. Şi e o porcărie absolută pe care n-o recomand nimănui :(

realbadpisy spunea...

Hmmm! cred ca o sa fac si eu la fel..buna idee!!