joi, 18 martie 2010

Atenție: Avem un inbox de crăpat!

Am preluat de la Ana by Portocala Mecanica, si dau mai departe !

"Incredibil, dar adevărat: Metrorex așteaptă în perioada 15 martie – 15 aprilie un mail de la voi în care să spuneți în ce stații vreți să fie puse rasteluri și dacă în weekenduri vi se pare util să aveți acces cu bicicleta în metrou. Toate astea sub numele de dezbatere publică. Voi trebuie să trimiteți mesajul la adresa: contact@metrorex.ro. Dar să facem lucrurile cu adevărat intersante sau cel puțin transparente: fiecare mail pe care îl trimiteți, să aibă în CC și adresa ana@portocalamecanica.ro. In felul ăsta, când Metrorex va anunța bilanțul în jur de 1 mai, vom putea ști dacă sunt corecți sau nu. Mai mult, Portocala vă așteaptă și pe Facebook, unde o invitație ca cea din partea Metrorex nu are voie să treacă neobservată! Iată și comunicatul:
Din dorinţa de a se adapta cerinţelor clienţilor fideli ai călătoriei cu metroul, şi care utilizează sau nu şi bicicleta în deplasările cu metroul, Administraţia Metrorex lansează o dezbatere publică
…pentru a determina părerea călătorilor pentru două idei:
Daca este considerată utilă amplasarea în zona staţiilor de metrou a unor suporturi pentru parcarea bicicletelor pe durata utilizării metroului şi care sunt aceste staţii în opinia utilizatorilor.
Dacă există utilizatori ai metroului care în zilele de sfârşit de săptămână doresc să poată transporta bicicleta în interiorul trenurilor de metrou pentru a se deplasa spre diverse locuri de agreement.
Publicul călător este rugat să-şi exprime punctul de vedere pe adresa contact@metrorex.ro în perioada 15 martie-15 aprilie 2010.
Rezultatele vor fi făcute publice în jurul datei de 1 mai 2010. "


Biciclisti sau viitori biciclisti trebuie sa luam atitudine ! HAi sa le CRAPAM inboxu' !!! :)
Personal am trimis mail, pe care il gasiti in randurile urmatoare :
"1.Amplasarea în zona staţiilor de metrou a unor suporturi pentru parcarea bicicletelor pe durata utilizării metroului :
 DA.IN TOATE STATIILE.CU CONDITIA SA FIE SUPREVEGHEATE VIDEO, SAU SA EXISTE O PARCARE PAZITA, PLATITA ( eventual, plata parcarii sa fie inclusa in pretul abonamentului de metrou )
2.Utilizatori ai metroului care în zilele de sfârşit de săptămână doresc să poată transporta bicicleta în interiorul trenurilor de metrou pentru a se deplasa spre diverse locuri de agreement :
DA. EXISTA ! DAR AR FI DE PREFERAT SA SE POATA TRANSPORTA SI IN ZILELE LUCRATOARE ! ( eventual transportul sa fie platit, in cadrul abonamentului, daca facem o proportie in functie de greutate. un om  "stadard" are aprox.70 kg, o bicicleta are aproximativ 10-15 kg, ar veni un plus la abonametul de metrou de aproximativ 21%, daca tinem cont si de gabarit, consider ca un plus de 30% din pretul abonamentului, este de bun simt ) ( in mod normal, ar trebui sa nu se plateasca costuri suplimentare). "


NU UITATI SA : Trimiteti mail la metrorex si la Portocala Mecanica, cu parerile voastre !!!

Niciun comentariu: