marți, 20 iulie 2010

Caldura mare mon cher !


dimineata, ora 7.30, strada Viitorului, Bucuresti, 2010. nu cred ca mai este nevoie de alte comentarii....

25 de comentarii:

balondesapun spunea...

aaa.....sunt acolo dintotdeauna. Isi muta domiciliul afara intre iunie si septemvrie

Cristi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cristi spunea...

aaa....da, trec zilnic de cativa ani pe acolo, dar ar fi haios, sa iesim toti, cu saltele, si sa dormim pe strada :)))))

Anonim spunea...

Deci asta e viitorul...
Asta e ceea ce ne asteapta pe toti.
Cel putin saltea am, trebuie doar sa gasesc ...viitorul.. :)
Drechiu'

Mihaela Stoica spunea...

Exista o specie de animale, care se vor a fi numite "oameni". Acestia, pana nu scriu ceva de mistocareala despre necazurile altora, nu se simt bine. Sa dea Dumnezeu sa dormiti si voi pe trotuar. Dle Descult Dinu, aveti perfecta dreptate. Stima !

Cristi spunea...

Doamna Mihaela Stoica, ce necazuri ? ce mistocareala ?

Mihaela Stoica spunea...

Domnule Cristi, dumneata ai pus o postare frumoasa, despre niste oameni saraci care dorm afara sub cerul liber. Si vine un anonim, fara nume, si spune ca asta este viitorul (de la str. Viitorului poate), ca el are saltea si asteapta viitorul. Sau ca se muta de colo colo (ca tiganii cu cortul). Eu locuiesc in zona si ii cunosc foarte bine. Nu sant tigani. Si chiar daca ar fi, care e problema? Tot oameni sant si ei. Iar eu le cunosc pe acele fetite care merg desculte. Adevarat, ele sunt sarace insa foarte fericite asa cum sant. Domnule Dinu, ele stau tot acolo, ca parintii lor nu au unde sa se mute nicaierea. Chiar si in iarna asta eu le-am vazut cum alearga desculte pe trotoarul cu zapada.

Mihaela Stoica spunea...

Da, Dinu, ai dreptate. Nu am timp sa ma iau in gura cu mahalaua. Iar tu zici bine despre saraci. Cei de sus, din politica sant oameni saraci. Cei care n-au crescut in saracie ca noi. Care au crescut in puf, cu bani dea gata. Nici nu mai intru aici, ca mi-e sila de ei. Te sarut!

Anonim spunea...

http://arhitecturasiurbanisminromania.blogspot.ro/2012/08/strada-viitorului-din-bucuresti.html#!/2012/08/strada-viitorului-din-bucuresti.html

Mihaela Stoica spunea...

Nene anonimule nu mi se deschide linkul. Trimite-til mai clar. Wekend placut Dinuuu, te iubesccc!!!

Mihaela Stoica spunea...

Pentru ca ai un blog foarte frumos, dragul meu Dinu. Si mie imi place la nebunie sa merg desculta. Nici o data incaltamintea nu se lipi de mine. Sant sigura ca si din acest motiv fetitele acelea din strada Viitorului ma agreaza asa de mult. Imi place tot ce ai facut tu aici. Dar din pacate, in Romania asta lumea e prea ingusta la minte ca sa inteleaga ce binefaceri are mersul in picioarele goale. Pacatul este a lor. Tu nu baga asta in seama. mergi mai departe pe drumul tau drept si luminos, ca acesta este drumul tau de la dumnezeu!

Crsti spunea...

Doamna Mihaela, cum zicea Domnul Dinu, ce va pasa? Domnule Dinu, felicitari pentru blog, aveti dreptate cu mersul descult, trebuie sa recunosc ca eu doar vara, si doar acasa, merg descult ( de cand stau la tara :) ) si in felul asta mi-am adus aminte de copilarie cand eram toata vara descult in batatura. Sa aveti ozi usoara !

Mihaela Stoica spunea...

Nu sant doamna, sant domnisoara, draga Cristi. Imi pasa, ca nu imi place sa isi bata nimeni joc de munca noastra. Cine nu ii place mai bine sa taca decat sa scrie prostii. Mersi pentru ziua usoara dar nu e de loc usoara, ca a nins si trebue sa dau cu lopata pe tot trotuarul. De ce nu raspunde Dinu?

Cristi spunea...

ok.scuze.o sa tin minte. Spor la dezapezit, Mihaela!

Mihaela Stoica spunea...

Hai ca m-ai facut sa rad Cristi. Am scris asta ca mai mult pentru Dinu. Poate ma face el doamna :))) Saracii copii, daca ar sti ei ca in timp ce ei dorm pe strada noi glumim pe postarea despre ei... Iar cu zapada e cam naspa, ca nu am cizme ci sant in slapi. Noroc ca sant invatata cu munca grea. Unde e Dinu acuma, de ce nu imi raspunde? So fi suparat?

alina georgiana spunea...

saraci copi mi se rupe inima cind le vad cu piciorusele goale pe trotoaru rece cum cauta mincare in gunoaie le mai dau bani cind plec dimineata la servici si voi l-e comentati ca niste timpiti ca stati pe fotoli la caldura ce va pasa rusine sa dea drac in voi ce va legati de suflete nevinovate ce va facut ele caveti bani si masini si nu dati nimica

Mihaela Stoica spunea...

Dragul meu descult Dinu, pentru acest raspuns te iubesc si mai mult. Jos palaria, esti un gentelman. Vreau sa ne intalnim. Iar tu Alino de unde dreak ai mai aparut? Teai bagat si tu in seama ca musca in lapte. Ai macar 4 clase? Dute fato de unde ai venit nu mai ai clienti? Timpita esti tu cu cine tea facut!!!!!!!

Cristi spunea...

oauuuu...."fight girls" ! :( daca va intalniti, va luati de par ? sper din tot sufletul ca nu, nu ar fi frumos din partea unor domnisoare ! solutia in spatiul virtual e simpla : ori va cereti scuze, ori o lasati asa, dar nu va mai adresati nici o remarca sau mesaj. Stiu ca mesajul Alinei a fost si pentru mine, dar e parerea ei, as putea foarte simplu sa sterg acel mesaj....dar ar insemna cenzura , si am sa fac asta doar daca limbajul este neadecvat pentru copii. Caz inchis.Multumesc anticipat.
Dinule ai dreptate :)
colerice fetele astea,nu? :)

Anonim spunea...

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
Tara mea de glorii, tara mea de dor?
Bratele nervoase, arma de tarie,
La trecutu-ti mare, mare viitor!
Fiarba vinu-n cupe, spumege pocalul,
Daca fiii-ti mindri aste le nutresc;
Căci ramine stinca, desi moare valul,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc.

Vis de razbunare negru ca mormintul
Spada ta de sânge dusman fumegind,
Si deasupra idrei fluture ca vintul
Visul tau de glorii falnic triumfind,
Spuna lumii large steaguri tricolore,
Spuna ce-i poporul mare, romanesc,
Când s-aprinde sacru candida-i vilvoare,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc.

Ingerul iubirii, ingerul de pace,
Pe altarul Vestei tainic surizind,
Ce pe Marte-n glorii să orbeasca-l face,
Când cu lampa-i zboara lumea luminind,
El pe sinu-ti vergin inca să coboare,
Guste fericirea raiului ceresc,
Tu il stringe-n brate, tu îi fă altare,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc.

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
Tinara mireasa, mama cu amor!
Fiii tai traiasca numai în fratie
Ca a noptii stele, ca a zilei zori,
Viata în vecie, glorii, bucurie,
Arme cu tarie, suflet romanesc,
Vis de vitejie, fala si mindrie,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc!

Mihaela Stoica spunea...

Draga Cristi, eu te rog din suflet sa ma scuzi pentru cuvintele mele care am scris ca raspuns pentru acea alina georgeta. Dar nu se poate asa ceva, sa aiva calculator si sa scrie ca o analfabeta din ferentari. Iar poezia asta lunga este frumoasa dar nu inteleg de ce a scriso aici. Eu nu stiu ce este colerice. Cred ca Dinu este acuma la servici si nu stie se sentampla aici.

Anonim spunea...

De ce Blogspot nu s-a gandit sa puna si buton pentru "Like"? Ca as fi avut mult de clikuit aici :)

Cristi spunea...

Citit :)

Mihaela Stoica spunea...

Ce sa citeasca Alina carte? Ea nu citeste decat mesajele de vodafon. Dar cum ai scris Dinu meu notele alea de muzica? Vreau sa ma inveti si pe mine. Daca era buton pentru like apasam pe el de omie de ori pentru tine dragul meu iubit descult. TE IUBESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Mai femeie, da mai termina odata cu textele astea imbecile, du-te de te iubeste cu Dinu tau si cu cine-oi mai vroi tu in alta parte. Iubiti-va si faceti copii desculti ca voi cat poftiti. Da mai scutiti-ne de soiul asta de conversatii stupide si poezii aiurea. Aici e un blog de cultura generala, nu parcul Cismigiu! Hai gata, ca ne-am saturat!

Cristi spunea...

Drum uscat Dinule ! te mai astept in vizita , pregatesc si o tuica :)
Anonimule....blog te cultura generala!? multumesc de apreciere,dar este doar un jurnal personal .