luni, 16 august 2010

sa-i zicem concediu

as vrea sa va zic ceva povesti de concediu, dar cum anul asta in singura saptamana de concediu pe care am avut-o am avut alte prioritati si nu am ajuns decat vreo trei zile pe la tara, care au fost ca o bula de oxigen, dupa statul in capitala de "iad" .
am reusit totusi sa ne mobilizam, si am plecat de vineri dimineata, pe la 4.30 ieseam din Bucuresti, spre mare, pe plaja de la Vadu.in ultimii ani e aglomeratie mare acolo, mai ales sambata si duminica, bleahh... vin toti cocalarii, problema nu este ca vin, ca este plaja si apa suficienta dar ca de obicei in stilul lor caracteristic, fac mizerie, pe care evident ca nu o strang, sa nu divagam. Am mers un pic mai departe cu masina si am ajuns la intrarea in rezervatia Grindul Chituc, am intrebat la postul de la politia de frontiera inainte de a intra in rezervatie si ne-au zis ca avem voie sa mergem sa vizitam dar campatul,gratarele si intratul cu masina pe plaja sunt interzise, si ca se fac controale de catre cei de la rezervatie impreuna cu jandarmii si se dau amenzi, cea ce este un lucru foarte bun, ca reusesc sa tina la distanta grataragii, a se vedea zona de la Vadu care acum 3-4 ani abia daca gaseai un pet ratacit, probabil uitat de un hippy prea ametit, si acum, cand daca bagi piciorul in nisip dai de plastice, asa stie lumea sa faca curat,  baga sub "covor".
In rest ce sa mai zic? momnetan suntem cam "stresati" cu "niste" raspunsuri care trebuie sa vina, o sa va zic la momentul oportun ce si cum :) pana atunci urati-ne multaaaa bafta !!!
si doua poze de la Vadu :
ca de obicei, hotelul de *****
si o bucata de plaja fara populatie...

Niciun comentariu: