vineri, 31 decembrie 2010

Sa vina urmatorul !!!

Acum la final de an, se practica sa faci un mic bilant de ce ai facut in anul care mai are, acum, doar cateva ore, poate un bilant de blog, de carti citite, de plimbari, excursii, drumetii, cu bicicleta sau perpedes, de realizari personale si de familie ? mda... eu nu am chef de bilanturi! Noi am realizat foarte "o sa avem" v "avem" multe si importante "lucruri", a fost un an plin! Suntem mai aproape cu cativa pasi de "visul" nostru ! :) care? lasa ca vedeti voi la anu' ! Despre o parte din realizari v-am spus si pe blog, altele le-au aflat doar prietenii. Tot ce sper este ca si anul care vine sa ne fie favorabil si toate "trebile" sa se incadreze in "grafic", asa cum a fost in anul ce trece, ti-tac-tic-tac.....18.45....mai e un pic :)
Acu' sa revenim la Sarbatori, sper ca ati avut un Craciun Fericit. Stiu ca e un pic tardiv... dar am fost ocupat :) cu mancatul :)  nici chiar asa :) dar, ca la fiecare Craciun, pe care preferem sa-l petrecm in familiiiiii :) , a noastra la fix ora 00.00 in ziua de Craciun, masa: mamaliga-carnati-carne de porc-salata de varza plus dupa preferinta vin sau tarie :), aceiasi zi o alta ora... masa la "ai mei", cateva ore de agitatie si furtuna placuta in familie, aceiasi zi o alta ora, mai pe seara, 65km mai spre Dunare, la "ai ei", calm, liniste, o binevenita schimbare de atmosfera normal o alta masa in familie :). Ca de obicei m-am simtit exceptional chiar daca a fost un mic tur de forta.
Prezent : suntem, normal, ca in fiecare an, din ultimii ani, la Sibiu, la Gabi si Jan. Sibiul frumos, pacat ca e locuit in majoritate de "cocalari", dar sa trecem peste. Am facut cateva plimbari si, cel mai important, am reusit sa-mi iau SCHIURI !!!!!! da, da, da... sa le stapanesc sanatos !
 
observati da? fara personaje sibiene :)
Am fost, doar baietii :)), ieri, la Sibiel si am facut si un pic de off-road de la Sibiel pana la Crint, 12 km, drum forestier, zapda nu prea era, si aia care era, transformata in gheata, drumul fiind destul de accesibil si deci si circulat, dar peisajele au meritat "toti banii", Conu' a filmat aproape tot drumul, dar nu am la mine "soaftele" sa prelucrez filmulete, asa ca va arat doar niste poaze facute cu telefonul.....
Am fost si pe la mosia de la Sibiel a lu' Gabi si Jan.
 Acum-acum, :) stau in bucatarie, scriu pe blog, si fac friptura la ceaun, la doua "aparate" :), am stat linistit pana a inceput sa miroasa friptura si au inceput sa se vanture lumea prin bucatarie, atrasi de mirosul imbietor :), termin friptura si urmeaza carnatii :) , fetele au facut salata beof, sper ca asa se scrie, Jan a luat un tort de... foarte bun ! asa ca suntem pregatiti ! salata de varza,  si mamaliga si gata masa :) dar asta mai spre 11-12 incolo.
 Hai ca m-am lungit : LA MULTI ANI ! SI TOT CE VA DORITI SA SE IMPLINEASCA IN ANUL CARE URMEAZA !

gata si pe  anu' asta !  sa vina urmatorul !!!

Niciun comentariu: