duminică, 7 decembrie 2014

Relocare

  Dupa cum unii dintre voi stiti, am facut o schimbare de "job", care a venit si cu o relocare geografica. Pentru cat timp, nu stiu sa va zic in momentul asta, probabil 1,2....ani, o sa vedem.
  Deci, am parasit plauiurile mioritice din Cosoba si am venit cu "rata zburatoare" la "tunicile rosii" :) sau plaiuri britanice adica UK.
 Despartirea de casa,de familie, de prieteni, de colegii prieteni de ''lumea romaneasca" nu a fost usoara si am avut parte de surprize placute din partea tuturor. Dar pe de alta parte, au si ingreunat toata.....treaba. Le-am spus ca nu ma evaporez, doar ma duc mai incolo un pic...nu mai o sa stau in Cosoba ci in Coventry, nu o sa mai fiu pe plantatia din Pipera ci pe cea din Whitley. Avantajul ca traim in era internetului si a lowcost-ului este ca distanta se comprima. Acum faci cu avionul de la Bucuresti la Londra mai putin daca ai merge cu trenul sau masina de la Bucuresti la Iasi.....iar treaba cu internetul o stiti :)
  Iar prieteniile nu au limita de  kilometri si nici termen de expirare !!!
  Relocarea in UK, a fost usurata de prietenii care erau deja aci, si care m-au ajutat si ma ajuta in continuare pana ne punem pe  "picioare" si carora le multumesc  !
 Sa trecem la sectiunea de  foto :)
Cu un weekend inainte de plecare, trebuia sa vina doar Draq sa-mi aduca ceva, si mi-a adus :)

10x Drace :)
 
Iar in primul weekend petrecut in UK, am fost cu prietenii la vot :) Cam atat pentru moment. O sa revin cu impresii de pe aci .

Niciun comentariu: