luni, 12 mai 2008

1 Mai si in "jurul lui"

dupa Pastele petrecut in "familii", adik si la "ai mei" si la "ai ei"....la "ai nostri"......dupa cita mancare am bagat in noi, am zis sa iesim si la munte. Iesirea la munte era programata din timp......iar de data asta mie mi-a revenit o mare parte din organizare.......e greu....o inteleg pe Gabi :).......in fine am plecat din Bucuresti in data de 29 Aprilie !!!........il sun pe conu sa-i zic ca trec sa-l iau la ora "x"......iar el imi zice ca e la munca , ca a inteles ca pe 30 plecam !!!......io....imi pun intrebari......oare am zis pe 30? dar toti ceialti erau gata de plecare pe 29....deci nu am zis io gresit.....oricum, a rezolvat si am plecat pe 29.
Ca o statistica a participarii, am fost asa : pe 29 : 11 insi; pe 30 tot 11 insi; pe 1 Mai au mai venit forte proaspete...am fost 17 insi ! din care 12 biclisti ! pe 2 am ramas 14; pe 3(ziua cand am plecat) tot 14.
Asa....acum sa derulam evenimentele : am ajuns pe 29 seara, gazdele de la pensiune ne asteptau cu mancare si bautura.......am bagat in noi ca spartii.....unii mai multa mancare ....cazul meu :) ....altii mai multa bautura ......stiu ei care.....cine a dormit in masina? :))).
A doua zi am programat un traseu de bicla, pe aici :Paltinis-calea studentilor-cheile cibinului-gura raului-Sibiel....


bucla aia care se vede ......am vrut initial sa facem un traseu mai lung.....dar ne-am dat seama ca e prea mult pentru prima zi ....asa ca ne-am intors si am facut traseul mai scurt.

Si cateva poze din ziua aia :

Ziua de 1 Mai a venit cu forte proaspete.....am plecat 12 biciclsti pe traseul : Sibiel-Crint-Coasta Porumbelului-vf. Guga Mica-vf.Guga mare-vf. Captanu Mare-vf. Captanu Mic-Jina-Poiana Sibiului-Sibiel.(asa zice Gabi :) ). Traseul a fost fain, mai ales din cauza vremii nefavorabile......adik, a plouat si inainte sa ajungem noi pe traseu si in timp ce eram .....asa ca drumurile de pamant erau ....... asa......cum sa zic......moi?.....namoloase?...mocirloase?.....am preferat sa bag la pedale decat sa merg pe jos prin mocirla......dar ploaia si namolul a facut ca traseul sa fie "mai misto"......au fost in ziua aia aproximativ 30 de km pe drumuri de munte si 30 km pe asfalt, prin sate.......traseul pe asfalt a fost in mare masura coborare......in mare viteza....... a fost super ! Cateva poze din ziua aia :

la plecare

la 1/4

aproape la 1/2

la 1/2
la sosire :)
mai multe poze din ziua asta vedeti aici : http://zalmoxa.blogspot.com/2008/05/si-iata-si-pozele.html

Ziua de 2 Mai a fost zi de odihna.....am fost si la mosia lu' Gabi si Jan.....
latifundiara pe mosie :)

in vizita ....

inca mai sosesc oaspeti....


Cum am fost multi, nu toata lumea a mers cu bicicleta. Au fost 5 "trepadusi" care sau plimbat, ei stiu pe unde.....dar au facut poze.......le vedeti mai jos :)mai jos cateva poze din timpul sederii la pensiune :


ligheanul cu mitze....5-6?...7?
Negrut

Pe data de 3 Mai am plecat spre casele noastre....sau spre ale altora ...ma rog, am venit in Bucuresti. la intoarcere am avut onoarea sa merg in masina cu 3 "reprezentate ale sexului frumos"......juma' de drum a fost perfect ! nu le-am auzit gura.....au mancat seminte.....apoi cand sau terminat semintele.......sa te tiiiiiiiiii !!!.....dar am ajuns cu bine .......in ciuda ploii care cadea in Bucuresti.....trebuie sa creasca si gropile, nu?

Intrebare : ghiciti cine spala,ultimul, bicicleta pe ploaie?

Niciun comentariu: