luni, 4 mai 2009

"unu mai....."

mare tevatura cu "unu mai" asta, toata lumea fuge spre alte locatii decat cele de domiciliu...oare mai stie lumea de ce avem liber de frecat menta de 1 Mai??? cititi aici.
pentru mine si probabil ca pentru toata lumea, in ziua de azi, 1 Mai inseamna un weekend prelungit.
Facusem planuri toata saptamana ca mergem intro tura de bicle,chiar de 1 mai, la bulgari. In final in seara de joi, pe la "orele 22 fix" m-am trezit ca nu mai am cu cine merge.....unii s-au speriat ca vine furtuna, altii ca nu au chef......asa ca am inceput sa caut trasee de bicla pe net,mi-a venit chiar ideea, pe la ora 23 sa plec la Sibiu la Gabi&Jan, da era prea mult de condus, pana m-am sucit -invartit-gandit se facu ora 1......asta insemna ca daca mai vroiam sa plec la munte mai aveam 3 ore jumate de somn. era cam turcoaz situatia, asa ca am hotarat sa ma duc la tzara de 1 Mai. Asa ca de 1 Mai am si muncit un pic pe la tzara dar am si petrecut cu un gratar si un mujdei de usturoi verde. Poze cu ce am facut pe la tzara nu prea am, ca am fost ocupati cu "treaba" :). Urmatoarele 5 poze sunt cu inceputul furtunii care ne-a fortat sa ne carabanim mai repede(ulitza la tzara e de pamant si daca ne prindea ploaia nu mai ieseam cu masina de acolo).




Deci, am plecat de la tzara cu Dragos si i-am zis ca io vreau la munte sambata( 2 Mai cica ziua tinerilor :) ) daca vrea sa mearga cu mine bine, daca nu, io oricum plec si singur, nu prea aveam un traseu in cap la ora aia....ma gandeam vag sa facem Pasul Predelus..... Am stabilit ca la ora 6 trec sa il iau, daca merge cu mine.
In final Dragos a mers cu mine. La ora 6.45 ieseam din Bucuresti. Nu stiam unde inca :), dar mergeam la munte, plecasem de acasa ! Pe drum i-am propus lui Dragos cateva variante de traseu : Pasul Predelus(io mai am fost pe acolo), Azuga-Susai(si pe aici am fost) si Cuibul Dorului-Padina(aici nu am fost cu bicla, ci doar l-am facut o data intrun caz de "fortza majora"). Am trecut de Campina, Pasul predelus "a cazut", ne-am hotarat in final sa facem Cuibul Dorului-Padina. Am ajuns la 9.30 la Cuibul Dorului? sau la 9.30 am plecat cu bicla pe traseu ? Dragos???plzzzzzz!!!
Acu' cateva poze din tura :





















Cateva detalii transmise de ciclocomputer :)
- distanta totala 46 km
- viteza maxima atinsa 46,5 km/h
- viteza medie: 10,11 km/h
-timp efectiv de invartit roata 4.30h
-timp total(masina-traseu-masina)(fara graba) : 7h.

traim in Romania.....
Participanti :

7 comentarii:

Unknown spunea...

la 9.30 trecute fix plecam pe traseu
:)
iar intre 15.30 - 16.00 am ezitat in a merge la babele sau nu!
conform traseului nuh?
ca sa fie incalzirea pt maraton conform proverbului: sa plingem la antrenamente ca sa ridem in concurs!
:D

dedi spunea...

bai dar in timpul ala, daca va puneati mainile caus deasupra ochilor, ma vedeati cum termin treaba de prin casa si ma apuc de cateva beri....odihnit! :D

zalmoxa spunea...

Felicitari Cris!
Mi-e un dor de Bucegi!!

Unknown spunea...

dedi, ni s-a parut noua ca era cineva acolo in zare care bea bere, da era un pic innorat si d`asta nu se vedea f bine, deci tu erai! :)

Cristi spunea...

Dedi...traba prin casa am impresia ca doar te lauzi :) in schimb berea cum si zicea si Dragos , te-am vazut !!! :)

zalmoxa spunea...

Sa inteleg ca ati urcat pe Paduchiosul si apoi ati mers spre cabana Bolboci...pana la Padina?
Si retur.

Cristi spunea...

dap, pe Paduchiosu' prin Saua Dichiului