duminică, 19 decembrie 2010

pregatiri :)

am avut ceva treaba sambata :)))
daca anul trecut am cumparat carnea deja tocata si doar am preparat carnatii, anul asta, tata ne-a facut o "surpriza" si a luat direct carne. asa ca, sambata  dimineata, inarmati cu robotelu' de bucatarie dotat si cu masina de tocata ne-am infiintat la ai mei si ne-am pus pe treaba :) o parte din rezultat se vede in poza :) si da au iesit deliciosi ! normal ca am facut si "pomana porcului" ! iar robotul de bucatarie face toti banii ! :) imi aduc aminte de vremurile in care faceam carnati cu tata la masina de tocat nr 8........dura o zi sa facem cativa metri de carnati.....
iar astazi am dat o fuga si pana la tzara, mi-am adus aminte de iernile din copilarie, totul alb, miros de fum de la lemnele arse in soba.......mirosul de porc parlit :)
 mai e un pic, mai am 4 zile de munca pe anul asta si gata ! a mai trecut un an.....parca trec din ce in ce mai repede.....dar, mai ne auzim anul asta ! :) macar de "urari" !

2 comentarii:

Arhitect Peisagist Alexandru Gheorghe spunea...

ce fain trebuie sa fi fost pe dealuri acum cu zapada, dar nu cred ca as avea vre-o sansa sa ajung acolo cu buburuza mea. :P

Cristi spunea...

daca ai cauciucuri de iarna , nu era o problema,cel putin acum,ca nu a nins foarte mult. si, da, era foarte fain ! poate data viitoare cand mai mergem pe la tzara si e zapada te "saltam" si pe tine daca esti prin urbe :)