marți, 9 iunie 2009

partea plina? sau goala?

asa ! cu ce vreti sa incep? cu partea plina? sau aia goala? "a paharului" .
eu din fire is mai optimist, asa ca incep cu partea plina !
Dupa aproape un an de cand nu am mai fost pe la Sibiu, am zis sa profitam de sfarsitul de saptamana prelungit, asa ca vineri la ora 23.30 eram in Sibiu. Duap o vorba, o mancare si o bere am parcat la somn.
Sambata dimineata ne-am pregatit de plecare , peste ceva muntisori, mai mult dealuri, spre Sibiel, sa-le vedem gradina "sibienilor" si sa facem un gratar .

pregatiri de plecare
Mirko
Gabi in acction !
Jan
nu-s prosti popii!
stiu ca latura voastra "morbida"ar vrea sa trec direct la "partea goala", asa e Bazac?? :) , dar va mai tin un pic in suspans. :)
deci acu un mic filmulet cu traseul, cat timp am mers pe tarseu mi-a venit in cap melodie asta(prima din filmulet), nu stiu de ce, poate o mica premonitie? hmmm
foarte fain la Sibiu ! le-au facut pista de bicicleta prin padure, parc, ce o fi ala !

acu' ca ati vazut partea plina...urmeaza aia goala.....mda, cred ca nu facusem nici o jumatate din traseu, la o coborare , care nu ar fi trebuit sa-mi creeze probleme, dar, am fost un pic neatent si am "slobozit" franele, nu am vazut o denivelare mai proeminenta a drumului si "am facut pe Traian Vuia" pentru cateva fractiuni de secunda, insa aterizarea nu a fost reusita. Hai vedeti filmuletul si vb dupa aia.



nu e mare lucru ...ca nu am avut cum sa filmez "io pe mine" :)
deci, am luat o cazatura pe cinste ! primu' care a ajuns la mine a fost conu', care a luat bicla de pe mine, intrun minut au ajuns si ceilalti. Umarul stang nu mai era la locul lui, ma durea foarte tare. m-au ridicat, dar mi s-au taiat picioarele si am ajuns iar pe jos. In fine, mi-am revenit un pic. Bafta a fost, da, a existat si asa ceva, ca tocmai cand io cadeam o familie venea la picnic cu masina, saracu om a "varsat" echipamentul de picnic, pe nevasta si copil, si m-a luat pe mine, pe conu' si bicicleta mea si m-a dus la spital. Acu' la spital la Sibiu.......trebuie sa recunosc ca s-au "miscat" extrem de repede, in 5 minute m-au consultat, mi-au facut un antitetanus, aveam ceva julituri,si am fost trimis la radiografie.Radiografia a durat maxim 10 minute, adica de cand am intrat pana a iesit si rezultatul. A venit doctorul ortoped si a vazut radiografia.Diagnostic : Luxatie anterioara SH stg. Fractura parcelara tubercul mare humerus stg.
Mda, nu suna prea bine. Mi-a zis doctorul ca trebuie sa relaxeze, exact asa s-a exprimat, luxatia, pe intelesul nostru... sa imi puna umarul la loc. Si acum incepe show-ul, au incercat prin mai multe proceduri dar nu reuseau, cam dupa o juma' de ora in care au tras de mine, doctorul era fleasca de transpiratie, au inceput sa-mi faca analize pentru a-mi face anestezie generala ( electrocardiograma, mi-au luat sange, pulsul, pus branula ), intre timp m-au mai lasat un timp cu un rezident, cred, care imi forta muschii pt ai obosi. Si care m-a prins intro conversatie despre biciclete, el avea o bicla cu cadru de carbon. In timp ce io vb cu "obositorul de muschi" a venit doctorul, care a mai tras un pic de mine, io nu am simtit mare lucru pe moment, dar a chemat asistentele sa-mi puna bandaj, imi daduse umarul la loc ! In 5 min am fost bandajat apoi trimis iar la radiografie, doctorul a vazut radiografia si a zic ca e ok. Dupa alte 5 minute, cu reteta in mina, cu cateva sfaturi de la doctor, ieseam pe usa de la ortopedie. Afara ma astepta conu', am bagat dintr-un foc o tigara, intradevar durerea din umar era evident mult mai mica.
In timp ce fumam am facut un control la bicla. Diagnostic : ghidon indoit, roata fata facuta 8.
Conu' a plecat cu bicla, io cu un taxi. Am ajuns, am mancat ceva, am luat pastilele. Trebuia apoi sa plecam in oras, dar din cauza pastilelor si cine stie ce injectie mi-au mai facut la urgenta am dormit cred vreo ora jumate. Cind m-am trezit am plecat cu "ceata" in oras. In piata mica i-am vazut pe baietii astia :
Always Drinking Marching Band

daca vreti sa spargeti o banca, gasiti mascute dragute in Piata Mica :)Am mancat apoi foarte bine la Crama Sibiana, dupa care am mers in Piata Mare la concertul cu Tito@Tarantula,care au sunat foarte bine !sau mi s-a parut mie? o fi de la pastile? sau de la bere?
Duminica a venit Dragos de la Bucuresti si m-a recuperat, cu masina cu tot, de la Sibiu.Multumesc Dragus, raman dator.
Luni am fost cu "pile" la Floreasca, la un doctor ortoped, sa vada daca totul e asa cum trebuie. Este.
Multumesc coane pentru pila. :)
"Ceata" imi pare rau ca v-am strcat mini vacanta.
Asa ca acu' is in concediu medical, doctorii au zis sa stau 3 saptamani, dar io sper sa stau in concediu doar saptamana asta, daca ma mai lasa durerea, de luni vreau sa ma duc la munca.
P.S o sa va povestesc saptamana asta cum e viata cu o singura mana.

9 comentarii:

john spunea...

Coane cat ti-a luat sa scrii atata doar cu o mana?

dedi spunea...

bai ciupitzel, se poate spune ca ai luat o "cazatura" din Sibiu. hahaha!

hai mai repede la munca k iti simtim lipsa. de ex, eu azi iar nu mi-am luat tigari. :)

Cristi spunea...

Mai sa fie da va rupeti maini picioare "pe capete" ca sa zic asa. Periculos Bucurestiul asta si imprejurimile -Sibiu...
Sa te faci bine repede sa mai pipe si Dedi o tigara ca parca il vad sanatos cand ne intalnim si n-as vrea :)

Unknown spunea...

Ciupe acum e randul meu sa ti le dau inapoi:
- ce isi face omul cu MANA lui...
- ce mai MANAresti?
- noi mergem pe MANA ta sa ne aduci tigari la servciu
- ce MANA larga esti...
etc..
Pt un Chuck Noris ce esti ar fi trebuit sa-ti pui singur umarul la loc...eu asa am facut si nu o singura data

Cristi spunea...

John- a durat ceva...dar daca imi pun tastatura in brate pot scrie cu ambele maini :)
Dedi- ce sa zic...interssu' tati, interesu' :)
Albush - asa e !
Bazac- off Bazac, alea erau de la Dedi, cu cealalta chestie...stii cum se numesc aia de si-o fac singuri??? :)))
Pe Chuck nu am vrut sa-l deranjez doar pt atat !s-au chinuit doar vreo 5-6 oameni.
iar alta chestie...intre mine si tine e o diferenta de vreo 50 de.......km/h si chiar de altitudine :)))
hahahahahahaha

zalmoxa spunea...

Aerul tare de Sibiu!:))

zalmoxa spunea...

Mai, mi-am amintit! Dar tu cazi mereu! Iti amintesti cand ne filmai in Piatra Craiului si te-ai dat de-a berbeleacul cu camera cu tot!???
Hihihihi

LiaLia spunea...

Dragule, acum ca să fiu uşor sinistră, eu aşteptam şi ceva urlete şi sânje la sfârşit de filmuleţ :p Îmi pare tare rău că s-a terminat brusc aventurica, dar bine că au fost profi doctorii şi că totuşi te-ai bucurat de ceva la Sibiu. Hai, să te faci bine, că am nevoie de energia ta să mai adunăm lucruşoare :)

Dreachiu'mpielitzat spunea...

Tocmai am vazut o stire cu Bush senior care a sarit cu parasuta. Avea si insotitor, ce-i drept. Insa babaciunea are 85 de ani totusi.

Legatura e evidenta nu? :D

Te astept ca si cand.... luni...

spor la vindecare...