marți, 1 decembrie 2009

am fost "buni" la tvr :)

am fost invitati la "Buna ca viata "  la TVR,emisiunea este in fiecare luni de la ora 23.30, eu nu am vizionat atunci, am dormit bustean :) am vazut insa reluarea sambata de la ora 11.00. iar acum este on line, asa ca, pentru cine nu a vazut emisiunea, uite aici :

"Bună ca viaţa", TVR 1, 16 noiembrie 2009, ediţia a-VI-a from maimultverde on Vimeo.
 daca nu aveti rabdare sa vedeti toata emisiunea : Delia si Dedi de la minutul 2.10,  eu si Danut de la minutul  11.20.
Vizionare placuta :)
P.S  o stire "calda" : se anunta constructia a 70 de km de pista pentru biciclete ! cu ce bani si cum ar trebui sa arate, vom discuta alta data. AICI gasiti stirea completa.

4 comentarii:

LiaLia spunea...

Hehe, felicitări! Vă admir din tot sufletul pentru energie și curajul vostru. Sunteți eroii mei :)

Cristi spunea...

Multumim Lia ! si stii ca si tu esti eroina noastra ,da? :) pentru toate ce faci pentru copii si nu numai.

GIURGIU spunea...

foarte tare! :) totusi descuranjant sa asculti o lista de toale termice, apoi tu aratand ca un astronaut pe bicicleta! :P cu toate astea aveti admiratia mea, si aspir si eu spre... doar ca momentan ma feresc de cainii din Giurgiu. :) trebuia sa spui ceva si de caini acolo sincer! :)
Bravi inca o data, cam lame emisiunea dar interesant subiectul!

Cristi spunea...

salut Alex,
ai dreptate cu emisiunea, din pacate au taiat si au oprit doar ce iau interesat :( , de caini sa nu iti fie frica , latra doar , iar daca unul devine mai indraznet, ii dai in cap cu pompa de la bicla :)))
”fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in cei din jurul tau! ” un bun motto( pe care am vazut ca il apreciezi si tu :) ) pe care si eu il iau in serios !
toate cele bune !